Recenzie Unfu*k Yourself. Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata – Gary John Bishop

Poate că prima greșeală pe care o fuck oamenii atunci când pornesc pe drumul dezvoltării personale este sa ia în calcul prea multe păreri. Încercăm să punem în practica sfaturile celor mai înțelepți oamenii, sfaturile celor mai de succes oamenii etc. Dar în fond, noi nu suntem ei!

Unfuck Yourself este o carte „de cartier’’ care te va învăța cum să îți eliberezi mintea de tot ce nu are nevoie. Într-o abordare originală, Garly John Bishop, ne arată cum suntem sabotați de propria minte și cum aceasta este responsabilă pentru tot ce ne oferă viața.

Înainte de a arăta cu degetul către problemele tale, amintește-ți ca cel puțin celelalte 3 degete arata spre tine. So, just stop Unfuck Yourself! Dacă crezi ca te afli în situația asta, pune mâna pe carte și nu o citi. Aplico în tot ce faci! Dacă tu crezi ca viața viața ta va deveni mai bună datorită mediului exterior, te înșeli! Când un pui de găină se naște, viața acestuia pornește din interior, din interiorul oului. Asta trebuie să faci și tu!

Dezvoltă-te din interior pentru a avea succes la exterior! Toate păsările se nasc din ouă, depinde doar de tine dacă vrei să te dezvolți ca o găină sau ca un vultur!

Ca să ai un mai mare succes când citești Unfuck Yourself, lasă-mă să îți dau eu o maxima: „Dacă cred că pot sau dacă cred că nu pot, în ambele cazuri am dreptate!” Dezvoltarea ta este încrederea ta, încrederea ta în tine.

Garly John Bishop nu vine la tine că să îți dea pene, vine la tine prin aceasta carte ca să te învețe cum sa le folosești pe alte tale! Învață să îți folosești mintea ca pe niște aripi care te pot ridica acolo unde vrei tu!

Cartea aceasta nici măcar nu trebuie văzută ca pe o investiție. Investițiile sunt doar bunuri, dar aici ești tu! Deci, de unde vrei să începem schimbarea?

Recenzie-Scrisoare către tata – Franz Kafka

martie 10, 2023

Recenzie Prietena mea geniala – Elena Ferrante

martie 10, 2023

Lasă un răspuns