Reducere! Pachet 4 cărți „Alekzandre + Malakai

Pachet 4 cărți „Alekzandre + Malakai” – A. Stephanie

Cel mai apreciat roman din categoria teenfiction de pe Wattpad

MALAKAI e mai mult decât o poveste, mai mult decât un roman din categoria cărți de dragoste sau cărți bestseller. E un destin care-și caută, independent, pașii. Două volume aparte în care coincidența devine baza unor întâmplări ce aveau să dea peste cap un viitor strălucit. Două universuri diferite se unesc în lupta cu ele însele pentru ca bătălia finală să aibă ca protagoniști sacrificiul și speranța.

Prin MALAKAI trăiești viața ca un moment, ghidat fiind de puterea unei iubiri atipice în care instabilitatea e acel cuvânt care nu cunoaște margini.

Te vei regăsi adesea în întâmplările din MALAKAI pentru că nu este vorba doar despre o poveste de dragoste. Este o poveste despre viață, în timp ce aștepți să-ți trăiești viața. O poveste despre coincidențe, despre responsabilități, despre prietenie, despre speranță, dar și despre sacrificii. Și, nu în ultimul rând, o poveste care te învață să accepți inevitabilul, să îți vindeci rănile, să ceri mai multe de la sine. Înainte de a începe să-l urăști și să îl iubești simultan pe Malakai, află că la Bookzone ai parte de cărți la preț redus, așa că poți achiziționa ambele volume MALAKAI la 49 lei și ai și transport gratuit în toată țara.

lei156.00 lei59.00
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Pachet Witcher 5 vol. - Andrzej Sapkowski

Pachet Witcher 5 vol. – Andrzej Sapkowski

Romanele care au inspirat unul dintre cele mai faimoase jocuri din lume – WITCHER, ecranizat și de NETFLIX în 2020.

Pachetul conține primele 5 volume din serie și un poster de colecție pentru fanii WITCHER cu blazoane heraldice din universul lui Geralt.

De peste un secol, oamenii, gnomii și elfii au trăit împreună într-o pace relativă. Dar timpurile s-au schimbat, pacea s-a încheiat, iar rasele sunt din nou în război. Geralt din Rivia, vânătorul de monștri, a așteptat decenii întregi nașterea copilului din profeție: Ciri, cea care va schimba lumea, fie în bine, fie în rău. Pe un tărâm aflat sub amenințarea războiului total, copilul este vânat pentru puterile lui extraordinare și numai Geralt îi poate proteja pe toți – aceasta este misiunea pentru care s-a născut.

„Lumea lui Sapkowski, prin întinderea ei, ne aduce aminte de Pământul de Mijloc al lui Tolkien. Dar, deși ea include personaje și trăsături tradiționale ale cărților fantasy, Sapkowski reușește să revitalizeze genul prin scrisul său alert și captivant.“ Fantasybookreview.com

„La fel ca o vrajă complicată, romanul lui Sapkowski este un amestec de fantasy, discurs intelectual și umor negru.“ Time

Vezi fragmente din Ultima dorinta, Seria Witcher!

lei249.95 lei174.99
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Pachet Sven Hassel ed.2020 7 vol. - Sven Hassel

Pachet Sven Hassel ed.2020 7 vol. – Sven Hassel

Cartile vin intr-un boxset de carton, alaturi de un afiș original, inspirat de romanele lui Sven Hassel, numai bun de inramat si asezat langa biblioteca.

„Infernul lui Dante parea un parc de distracții pe langa campul de lupta.”

Sven Hassel este scriitorul care a redefinit literatura de razboi cu romanele lui despre propria experienta in armata germana, pe frontul de Est si in diverse alte misiuni din Europa devenita camp de lupta.
Teroarea, cruzimea, violența si absurditatea razboiului, transformarea oamenilor in carne de tun sunt transmise prin povești realiste si pline de tensiune despre Legiunea blestematilor, regimentul 27 din care Sven Hassel a facut parte.

 

Vezi fragmente din Cartile lui Sven Hassel!

lei244.93 lei174.99
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Pachet Seria Cantec de gheata si foc vol.1-5 - George R.R. Martin

Pachet Seria Cantec de gheata si foc vol.1-5 – George R.R. Martin

Cea mai iubita serie fantasy din prezent, cartile pe care TOATA lumea le-a citit si serialul pe care TOATA lumea l-a urmarit: Cantec de gheata si foc reprezinta capodopera fantasy a epocii noastre, asa cum Stapanul inelelor a fost capodopera epocii lui. Intrigi si comploturi, tragedii si tradari, victorii si teroare, prevestiri sumbre. Soarta personajelor, a aliatilor si a dusmanilor se afla într-un echilibru precar, caci fiecare vrea sa castige cel mai periculos joc: Urzeala tronurilor.

George R.R. Martin intretine suspansul si se concentreaza asupra unor personaje importante, printre care Daenerys Targaryen si Tyrion Lannister. Dar aduce personaje noi si mai multe tratate de pace decat razboaie. Pana si admiratorii dezamagiti vor fi fascinati de povestile care se intretes in carte, mai ales ca autorul pastreaza sub semnul intrebarii episoade controversate, cum ar fi originea lui Jon. – Publishers Weekly

Vezi fragmente din Urzeala Tronurilor!

lei354.95 lei230.72
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Pachet Turnul Intunecat 8 vol. - Stephen King

Pachet Turnul Intunecat 8 vol. – Stephen King

MASTERPIECE Stephen King – Opusul-capodopera al regelui literaturii fantasy, thriller & horror: 8 volume cu povesti intretaiate, lumi de o vastitate impresionanta, o imaginatie fara limite, un vizionarism curajos si antrenant pentru toti cititorii.

 

Vezi fragmente din Turnul intunecat!

lei417.92 lei272.00
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Pachet Pagini de istorie - Selectie carti centenar

Pachet Pagini de istorie – Selectie carti centenar

Colectia Scriitori romani ilustrati include opere reprezentative ale scriitorilor romani, recomandate pentru lectura elevilor din clasele primare si gimnaziale, conform programei scolare.
La elaborarea acestei colectii participa specialisti de marca  in domeniu, inclusiv graficienii din ambele state romanesti, prin acest efort comun realizandu-se o biblioteca de o mare valoare literara si artistica:
La steaua. Lecturi scolare. Mihai Eminescu – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Lunca din Mircesti. Lecturi scolare. Vasile Alecsandri – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Alexandru Lapusneanu. Lecturi scolare. Costache Negruzzi – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
A-nflorit o papadie. Lecturi scolare. Otilia Cazimir – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Cand stapanul nu-i acasa. Lecturi scolare. Emil Garleanu – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Doi feti cu stea in frunte. Lecturi scolare. Ioan Slavici – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Poezia naturii. Lecturi scolare – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Lantul slabiciunilor. Lecturi scolare. I.L. Caragiale – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Aleodor imparat. Lecturi scolare. Petre Ispirescu – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Alean. Lecturi scolare. George Bacovia – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Frumoasa-i limba noastra. Lecturi scolare – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Dorinta. Lecturi scolare. Octavian Goga – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Doina. Lecturi scolare. George Cosbuc – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
Tempora. Lecturi scolare. I.L.Caragiale  – 3 exemplare, editie cartonata, 32 pag.
lei3,999.00 lei2,999.25
Quick View
Comanda acum!