Reducere! General SS

General SS

Un mare roman de razboi, scris de un veteran al armatei germane. Umilit in decembrie 1944 la intrarea in Moscova, Hitler trebuie sa recupereze din capitalul de imagine pe care l-a pierdut. Atacul asupra Stalingradului a inceput in mai 1942. Lupta a fost dura, iar violentele, necrutatoare. Milioane de ostasi si-au pierdut viata in transee, altii au murit de foame si de frig. Sven Hassel si trupa lui de veterani se arunca in plin dezastru si fac o ultima incercare sa scape cu viata. Radiourile din Moscova se lauda ca in fiecare minut moare cate un soldat german, iar cand Armata a Sasea Germana e inconjurata, totul pare a fi pierdut. In fuga lor prin stepele inghetate ii conduce un fanatic general SS.

 

Vezi fragmente din General SS!

lei34.99 lei23.44
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Moarte si viscol

Moarte si viscol

Hitler a ordonat o glorioasa cucerire a Rusiei.

Iarna ruseasca n-are rival. Uleiul ingheata in arme, soldatii isi pun ziare pe sub uniforma. Macelul continua. Armata germana pierde peste un milion de suflete la 120 de kilometri de portile Moscovei, iar Operatiunea Taifun, planul de cucerire a orasului, esueaza.

Inimile si trupurile tuturor sunt insangerate, caci inca o data istoria se dovedeste a fi nemiloasa.

“Cu motoarele ambalate, tancurile inaintau, infanteristii alergau dupa ele bolnavi de spaima, aruncati drept in infern de niste politicieni iresponsabili. Inaintau. Trebuiau sa traverseze un camp minat. Nimanui nu-i pasa de infanteristii care cadeau, se tarau, trageau spre o casca inamica ce aparea deasupra parapetului transeei. Asa-i la razboi! Mai bine sa planga mama altuia decat mama ta, si-o sa castigi un ragaz in jocul cu moartea. Daca nu te ticnesti, te intorci acasa erou, dar nu uita ca nimic nu dispare mai repede ca un erou.”

 

Vezi fragmente din Moarte si viscol!

lei34.99 lei23.44
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Monte Cassino

Monte Cassino

Un tur de forta violent si realist.

Dupa ce au supravietuit ororilor de pe Frontul de Est, Sven si camarazii sai din Regimentul 27 sunt trimisi in Italia. Hitler nu vrea sa piarda niciun metru patrat de teritoriu, chiar daca asta inseamna ca soldatii germani sa moara pana la unul.

Peste manastirea fortificata Monte Cassino ploua cu obuzele Aliatilor, iar mentinerea pozitiei este echivalenta cu supravietuirea.

“Ne-am pomenit cu “ei” la asfintit, pe cand soarele cobora orbindu-ne dinspre orizont: o multime de salande speciale de debarcare, raspandindu-si peste plaja puscasii marini. Marinari veterani, ostasi de meserie, dar si tineri recruti speriati, chemati sub arme in urma cu doua luni. Noroc ca mamele lor nu-i puteau vedea in clipa aceea.
Infernul lui Dante ar fi fost un parc de distractii pe langa ceea ce ii astepta.”

 

Vezi fragmente din Monte Cassino!

lei34.99 lei23.44
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Blindatele Mortii

Blindatele Mortii

O carte a ororilor facute de oameni cu mainile lor.

Pe Frontul de Est, dotati cu vehicule militare, Sven Hassel si camarazii sai se pregatesc pentru luptele care urmeaza.

Carne de tun intre planurile nebunesti ale comandantilor nazisti si uriasa Armata Rosie, soldatii din Regimentul 27 vor face orice ca sa reziste in infern. Nu pentru Germania, nu pentru Hitler, nu pentru onoare. Doar pentru supravietuire.

“Fiecare crede ca cel mai cumplit e atunci cand cad bombele, dar nu-i asa. Reactia oamenilor da nastere unui iad de neuitat. “Tatal nostru care esti in ceruri…”, se ruga o voce tremuratoare. Loviturile surde ale tarnacoapelor ii raspunsera. “Sss!” facura exploziile. “Si ne iarta noua greselile noastre…” Un amestec urlator de tarana si de foc tasni in aer si tunetul se prabusi peste noi. Bombe neexplodate? Nu, bombe incendiare cu explozie intarziata. Ne-am lipit de zidurile de rezistenta. “Vie imparatia Ta…””

 

Vezi fragmente din Blindatele Mortii!

lei34.99 lei24.49
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Comisarul

Comisarul

Regimentul 27 nu da doi bani pe razboiul lui Hitler.

Soldatii lupta doar ca sa ramana in viata.

Cativa soldati descopera cel mai mare secret al Armatei Rosii: un comisar a ascuns o comoara dincolo de liniile inamice. Asa ca, pentru a pune mana pe ea, Sven si camarazii sai sunt dispusi sa infrunte taigaua siberiana imbibata de sange, sa se lupte ca niste fiare, sa ucida sau sa fie ucisi.

Goana dupa aur si cele mai sangeroase batalii din razboi sunt povestite de Sven Hassel cu un realism care capata adesea accente de teroare.

 

Vezi fragmente din Comisarul!

lei34.99 lei25.19
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Gestapo

Gestapo

O carte despre absurditatea regimului nazist si despre atrocitatile comise de politia secreta a lui Hitler.

Gestapoul e spaima tuturor. In cladirea sumbra aflata pe Prinz Albrechtstrasse, dispar fara urma dusmanii Reichului. Oamenii devin fiare dominate de frica si de cruzime.

Dupa luni intregi de lupte salbatice pe Frontul de Est, Regimentului 27 i se alatura rezervisti germani. O garnizoana a fost atacata si ocupata de trupele rusesti, iar soldatii germani, macelariti. Sven Hassel si camarazii lui sunt trimisi dincolo de linia inamica sa-i prinda pe cei responsabili. Acesta e abia inceputul, pentru ca misiunea lor ii va duce la Hamburg, in apararea nemilosilor politisti din Gestapo.

“Un grup de soldati tasni afara din transeea pe care o aveam in fata… Am inspirat adanc si am fixat bine patul armei in scobitura umarului. Ca in poligon. Cu tinta bine prinsa in catare, goleam incarcator dupa incarcator, inlocuite imediat cu altele de servantul meu, un om de acum in varsta. Armam si apasam pe tragaci. Deasupra capetelor noastre, tuna. Un ocean orbitor de flacari prefacuse cerul intr-un gigantic ecran, iluminand terenul ca-n plina zi. Muntii crapau si se naruiau.”

 

Vezi fragmente din Gestapo!

lei34.99 lei25.19
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Legiunea blestematilor

Legiunea blestematilor

In razboi, omul ajunge carne de tun. Condamnat pentru dezertare din armata germana, Sven Hassel e trimis intr-o cazarma-inchisoare pe Frontul de Est, unde el si ceilalti camarazi sunt considerati carne de tun in fata implacabilei Armate Rosii. Putini si prost inarmati, ei vor descoperi limitele la care se poate ajunge pentru supravietuirea in stepele siberiene. Al Doilea Razboi Mondial devine teatrul celor mai sangeroase batalii, iar oamenii, simple animale de povara sacrificate in tumultul istoriei.
Cand simti ca fiecare secunda ar putea fi ultima, ai tot timpul sa gandesti, va asigur. Si pentru prima data, de-o vesnicie, redobandisem constiinta de a fi cineva. De la o vreme incetasem sa mai am despre mine insumi cea mai neinsemnata parere; personalitatea imi fusese comprimata, strivita in fel si chip, dar reinviase, supravietuind umilintelor si degradarilor zilnice. Te salut, constiinta! Mai existi, totusi. Si ai ramas tu insati. Priveste-te: esti pe cale sa faci un lucru pe care ceilalti n-ar indrazni sa-l faca. Mai esti inca in stare de ceva. Ceva indispensabil.

 

Vezi fragmente din Legiunea blestematilor!

lei34.99 lei26.24
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Drum sangeros catre moarte

Drum sangeros catre moarte

Greselile costa.
Cel mai mult costa nesupunerea si actiunile personale. Candva, in anul 1944… La Berlin si langa linia frontului, Curtile Martiale isi fac datoria: asteapta sa dea verdicte. Plutonul de executie e pregatit si el. Pusi la zid sau cu arma la ochi, soldatii mersesera pana la capat pe Drumul sangeros catre moarte…
Sven, Porta, Micutul au ajuns intr-un loc uitatde Dumnezeu, plin de serpi, scorpioni si furnici uriase. Un loc al mortii si al desertaciunii.
Orice greseala ii va costa.

Vezi fragmente din Drum sangeros catre moarte!

lei34.99 lei31.49
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Inchisoarea OGPU

Inchisoarea OGPU

Inchisoarea O.G.P.U. statea inalta pe un deal, amenintatoare si impenetrabila.
Desi nu aveau nici macar tancuri, Sven si camarazii sai primisera ordine sa o cucereasca in orice fel: cu mitraliere, cu aruncatoare de grenade, cu mainile goale, daca era nevoie.
Dar aici dau peste un infern nemaivazut, un bastion al suferintei si al tortionarilor.

Vezi fragmente din Inchisoarea OGPU!

lei34.99 lei31.49
Quick View
Comanda acum!
Reducere! Pachet Sven Hassel ed.2020 7 vol.

Pachet Sven Hassel ed.2020 7 vol.

Cartile vin intr-un boxset de carton, alaturi de un afiș original, inspirat de romanele lui Sven Hassel, numai bun de inramat si asezat langa biblioteca.

„Infernul lui Dante parea un parc de distracții pe langa campul de lupta.”

Sven Hassel este scriitorul care a redefinit literatura de razboi cu romanele lui despre propria experienta in armata germana, pe frontul de Est si in diverse alte misiuni din Europa devenita camp de lupta.
Teroarea, cruzimea, violența si absurditatea razboiului, transformarea oamenilor in carne de tun sunt transmise prin povești realiste si pline de tensiune despre Legiunea blestematilor, regimentul 27 din care Sven Hassel a facut parte.

 

Vezi fragmente din Cartile lui Sven Hassel!

lei244.93 lei174.99
Quick View
Comanda acum!