Look Inside
Reducere!

Dincolo de succes – cum sa transformi haosul in actiuni constructive Si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului

…Dincolo de succes. Cum sa transformi haosul in actiuni constructive si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului a legendarului antrenor John Wooden’

…cu aproape saizeci de ani in urma am inceput sa dezvolt o structura de progress personal bazata pe succese reale. Piramida Succesului care a rezultat a necesitat paisprezece ani de experimente si schimbari pana in momentul in care am considerat ca reprezinta un model complet si solid pentru construirea caracterului, curajului si compasiunii pentru semeni.

Piramida a devenit pentru mine o adevarata harta, care ilustreaza simplificat procesul mentinerii cursului si conducerii existentei in concordanta cu propriile valori.

Brian Brio releva noi secrete in fiecare caramida ce alcatuieste Piramida invatand din intamplarile prin care au trecut oameni minunati cu care a colaborat de-a lungul timpului, iti vei dezvolta un plan de joc personalizat care te va ajuta sa gasesti implinire in toate aspectele esentiale ale vietii.

lei37.00 lei18.50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dincolo de succes – cum sa transformi haosul in actiuni constructive Si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *