Acolo unde canta racii - Delia Owens
Acolo unde canta racii - Delia Owens
Look Inside
Reduceri!

Acolo unde canta racii – Delia Owens

“Un roman de o frumusete tulburatoare.”
– The New York Times Book Review

“Delia Owens exploreaza felul in care izolarea afecteaza comportamentul uman, precum si efectul profund pe care il poate avea respingerea asupra noastra.” – Vanity Fair

Zvonurile despre Fata Mlastinii au circulat multi ani in Barkley Cove, un orasel linistit de pe coasta Carolinei de Nord. Asa ca, in 1969, cand chipesul Chase Andrews este gasit mort, localnicii banuiesc imediat ca a fost ucis de Kya Clark, adevaratul nume al Fetei Mlastinii.

Insa Kya nu este nici pe departe salbaticiunea pe care si-o inchipuie lumea. Sensibila si inteligenta, a supravietuit singura in tinuturile luxuriante de pe malul oceanului, imprietenindu-se cu pescarusii, descoperind bogatia nesfarsita a padurilor brazdate de canale si invatand lectii de viata accesibile doar celor care traiesc in natura.

Intr-o buna zi, Kya simte infiripandu-se in sufletul ei dorinta de a fi iubita, iar cand doi tineri din oras sunt atrasi de frumusetea ei neobisnuita, viata i se schimba complet, capatand un alt sens.

Dar, nu dupa mult timp, ceva cu totul neprevazut ii sfarama noua existenta.

Acolo unde canta racii imbina cu un talent extraordinar povestea tulburatoare a maturizarii unei fete parasite de familie, un superb omagiu adus naturii, o emotionanta poveste de iubire si misterul unei crime.

Vezi fragmente din Acolo unde canta racii!

lei30.47

Categorii: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acolo unde canta racii – Delia Owens”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *